ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ

Τεράστιας σημασίας νίκη εκτός έδρας επί της Μαυραικής πέτυχε σήμερα ο Αχιλλέας με σκορ 1-2. Ήταν η συνέχεια του παιχνιδιού που διακόπηκε λόγο βροχής πριν από 10 περίπου ημέρες. Οι Μυρμιδόνες παρατάχθηκαν στο γήπεδο με 11 παίχτες και χωρίς αλλαγές, αφού οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν άδεια μεσοβδόμαδα από την δουλειά τους. Το παιχνίδι άρχισε από το 30ο λεπτό με το σκόρ να παραμένει στο 0-0 μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μαυραική άνοιξε το σκορ μετά από λάθος της άμυνας του Αχιλλέα ενώ στο 70ο λεπτό ισοφάρισε για τους Μυρμιδόνες ο "Στέφανος Ντράχας" με ωραία κεφαλιά έξω από την περιοχή και 5 λεπτά αργότερα ο Νίκος Λιάπης έγραψε το 1-2 μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των Μυρμιδόνων.
Σύνθεση: Θεοδώρου Στ.(55΄ Γκουσιάρης Κ.) Στεγιούλης Αθ. Στεργιούλης Β. Τσιώρας Δ. Λιάχανος Π. Τσιώρας Αθ. "Ντράχας Στ." Ντερβίσι Αλ. Αργύρης Θ. Λιάπης Ν. "Μακρής Χρ."

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΣΩΚΡΑΤΕΣ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπυ της αγωνιστικής με αντιπάλους τον Αχιλλέα Συκεών και την ομάδα του Σώκρατες. Προηγήθηκε ο Σώκρατες στο 30΄ και ισοφάρισε ο Αχιλλέας 10 λεπτά αργότερα με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιώρας Δ. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι Μυρμιδόνες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφταναν με ευκολία στην εστία του αντιπάλου. Στο 55΄ο διαιτητής της αναμέτρησης άφησε αναίτια την ομάδα του Αχιλλέα με 10 αφού μοίραζε αφειδώς κίτρινες κάρτες χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μετά την αποβολή οι Μυρμιδόνες συνέχυσαν την προσπάθεια για το γκολ της νίκης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Ο Σώκρατες παρά την αριθμητική υπεροχή σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο απειλούσε κυρίως με τα στημένα (ο Διαιτητής έβαζε το χεράκι του δίνοντας ανύπαρκτα φάουλ) και προσπαθούσε να βγει στην κόντρα χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο. Ήταν ένα πραγματικό Ντέρμπυ με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν πως δίκαια βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία, στο διάστημα μετά την αποβολή το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά αφού στον αγωνιστικό χώρο έπεφταν κορμιά.
Με πολλά λάθη ο διαιτητής της αναμέτρησης που έκοψε φάσεις για γκολ στον Αχιλλέα με τα ανάποδα σφυρίγματα του, ενώ εντύπωση προκάλεσε ο ορισμός παρατηρητή για το παιχνίδι.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Οι επόμενοι αγώνες του Αχιλλέα θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 15.00΄ με Σώκρατες και την Τετάρτη την ίδια ώρα με Μαυραϊκή. Καλή Επιτυχία Μυρμιδόνες!!!!!!

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΦΥΛΛΟ - ΜΟΣΧΟΛΟΥΡΙ 0-4
ΣΩΚΡΑΤΕΣ - ΜΑΥΡΑΙΚΗ 2-1
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔ. - ΚΥΨΕΛΗ 4-0
ΑΧΙΛ.ΣΥΚΕΩΝΑΣ - ΜΑΡΚΟ 2-0
ΚΑΡΠΟΧΩΡΙ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2-1
ΑΕΤΟΣ ΣΟΦ. - ΣΤΑΥΡΟΣ 1-0

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΠΑΝ.ΓΚΕΚΑΣ

Σοβαρός ο τραυματισμός του Παναγιώτη Γκέκα που θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα. Μετά το τέλος του αγώνα με το Μάρκο ο Παναγιώτης πήγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει ρωγμόδες κάταγμα στην κάτω γνάθο. Αυτή την στιγμή βρίσκετε στο Π.Γ.Ν. Λάρισας όπου και έχει εισαχθεί περιμένοντας να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ακινητοποίησης της κάτω γνάθου. Περαστικά Παναγιώτη σε περιμένουμε όλοι να επιστρέψεις σιδερένιος!!! "junior mirmidon"

"ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ" ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

Αν και η εικονα της ομαδας σε ολη τη διαρκεια του αγωνα δεν ηταν η καλυτερη φετινη του εμφανιση καταφερε να παρει τους 3 βαθμους της νικης επικρατοντας με 2-0.Κατα την διαρκεια του αγωνα παιχτηκε σκληρο παιχνιδι με τις δυο ομαδες να ανταλασουν πολλες κλωτσιες.Οι ευκεριες που δημιουργησαν οι δυο ομαδες ηταν πολλοι λιγες με την ομαδα του αχιλλεα να ειναι πιο τυχερη και πιο ευστοχη αφου καταφερε να προηγηθει στο 65ο λεπτο με το γκολ του Ηλια Λιαπη.Μετα την αδρανεια της αμυνας του μαρκου και μια κερδισμενη κοντρα ο παικτης του Αχιλλεα βρεθηκε tet-a-tet με τον τερματοφυλακα της αντιπαλης ομαδας και με μια λομπα καταφερε να τον νικησει.Σε μια παρομοια φαση στο 83ο λεπτο ο Θοδωρης Αργυρης νικησε για δευτερη φορα τον τερματοφυλακα του Μαρκου διαμορφωνοντας το τελικο 2-0.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ MIRMIDONS CLUB

Οι φίλοι της ομάδας μας που επιθυμούν να αρθρογραφούν στο blog μας παρακαλούνται να το ζητήσουν με σχόλιο τους σ'αυτή την ανάρτηση ή στέλνοντας mail στην διεύθυνση st.mirmidon@gmail.com με όλα τα στοιχεία τους για να δοθούν οι απαραίτητες άδειες. Θα επιλεγούν τρία (3) άτομα που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν το ρεπορτάζ (πραγματικό) του Αχιλλέα. Ένας εκ των τριών θα έχει την ευθύνη να δίνει όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής,την βαθμολογία του ομίλου και να κάνει τον απαραίτητο σχολιασμό. MIRMIDON!!!