ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΥΚΕΩΝ

Την παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ώρα 21.00΄ θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας του Α.Ο.Αχιλλέας Συκεών. Η εκδήλωση θα γίνει στο κατάστημα του Γεωργίου Τσιώρα και προσκαλούνται οι αθλητές του Συλλόγου καθώς και οι φίλαθλοι να παραβρεθούν. Μετά το περάς της εκδήλωσης η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΡ ΜΕ ΜΑΡΚΟ

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Αχιλλέας Συκεών και Δόξα Μάρκου στην χθεσινή αναμέτρηση. Η μεγάλης διάρκειας, διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε αρνητικά για τους Μυρμιδόνες αφού δεν κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι από έναν αδύναμο αντίπαλο που παλεύει για την σωτηρία του. Οι Μυρμιδόνες έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και φάνηκε η ανετοιμότητα τους κυρίως λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας. Δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια της Δόξας, από προσπάθειες του Τσιώρα Δημήτρη,με εκτέλεση φάουλ και Καλφούντζου Χρήστου σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η σύνθεση του Αχιλλέα: Στεργιούλης Αθ. Στεργιούλης Β. Καλφούντζος Χρ. Τσιώρας Δ. Λιάχανος Π. Ντερβίς Αλ. Νράχας Ν. (Καλόγηρος Θεμ.), Παπαβαίτσης Χ. Λιάπης Η. και Λιάπης Ν. (Επόμενη αγωνιστική με Μαυραική στο Μυρμιδόνιο)

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΥΚΕΩΝ

 
Posted by Picasa

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε τις απαντήσεις σας με mail στην διεύθυνση, st.mirmidon@gmail.com , ξεκινώντας από το πάνω δεξιό μέρος της φωτογραφίας μέχρι κάτω αριστερά αντίστοιχα. Καλή επιτυχία!!!