ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Π.Α.ΣΟΦΑΔΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΣΥΚΕΩΝ 1 - 3

Με νίκη έκλεισε την χρονιά ο Αχιλλεύς Συκεών που επιβλήθηκε με σκορ 1-3 επί του μαχητικού Π.Α.Σ. Το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από δυνατή βροχόπτωση που μετέβαλε το γήπεδο των Σοφάδων σε πισίνα, παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου ο Π.Α.Σ. είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να καταφέρει σε καμία στιγμή να γίνει απειλητικός για την εστία των Μυρμιδόνων. Στην συνέχεια οι παίκτες του Αχιλλέα, μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, ανέβασαν την απόδοση τους αναπτύσσοντας επιθετικές πρωτοβουλίες και προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο τέρμα. Η υπεροχή των Μυρμιδόνων στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου απέφερε καρπούς, αφού μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες ήρθε το γκολ. Στο 25ο λεπτό ο "Jose" (Ντίνος Μυλωνάς) εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα κόρνερ και ο Ηλίας Παπαβαίτσης με πλασέ στο ύψος του δεύτερου δοκαριού έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο κόουτς των Μυρμιδόνων Γιάννης Μαντές, έχοντας διαβάσει την αντίπαλη ομάδα, έδωσε σαφείς οδηγίες, για τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο. Πράγματι με το ξεκίνημα οι Μυρμιδόνες έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα που τους διακρίνει, αφού με μπροστάρη τον "Hulk" Κώστα Γκούλιο, ο οποίος εφάρμοσε κατά γράμμα τις εντολές του Γιάννη Μαντέ, με έξυπνες τοποθετήσεις και μπαλιές ακριβείας έδωσε την ευκαιρία στον Θοδωρή Αργύρη να δείξει τις επιθετικές αρετές του, αφού κατάφερε να αποδιοργανώσει την αντίπαλη άμυνα με τα αλλεπάλληλα αδειάσματα των αντιπάλων αμυντικών. Την ίδια στιγμή ο "Jose" έδινε το δικό του ρεσιτάλ στον χώρο του κέντρου με το μεστό και ποιοτικό παιχνίδι του, έτσι στο 65ο λεπτό με μία κάθετη μπαλιά, έβγαλε τον "Cheetah" Ντίνο Καρακώστα τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα που με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 0-2. Ο Π.Α.Σ. μείωσε το σκορ με πέναλτι στο 75ο λεπτό και οι Μυρμιδόνες απάντησαν με γκολ του Θοδωρή Αργύρη πέντε λεπτά αργότερα. Πολύ καλή απόδοση είχαν οι παίχτες του Αχιλλέα στο σύνολο τους, ενώ πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη συμβολή στην νίκη, του προπονητή της ομάδας Γιάννη Μαντέ. Σύνθεση: Κουτσουμπέης, Τσιώρας Π. Αβραμόπουλος, Τσιώρας Δ. Λιάπης Π. Λιάχανος, Γκούλιος, Μυλωνάς,(Παπαβαίτσης Π.), Παπαβαίτσης Ηλ. Αργύρης, και Καρακώστας (Ντερβίσι). Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 03.01.2010 και ο Αχιλλεύς Συκεών αντιμετωπίζει την Αγ. Παρασκευή στο Μυρμιδόνιο Στάδιο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής και όχι μόνο (αποτελέσματα, βαθμολογίες, κ.λ.π.) ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.proinos.gr/PT-16_Spor_4.jpg
Το MIRMIDONS CLUB σας εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά !!!!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ.......!!!!

Με 3-0 κέρδισε ο Αχιλλεύς Συκεών το τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο. Φύλλου. Οι Μυρμιδόνες ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και με αλλεπάλληλες επιθετικές ενέργειες προσπάθησαν να επιβληθούν επί του μαχητικού αντιπάλου τους. Πράγματι μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, περίπου στο 12ο λεπτό ο Θανάσης Τσιώρας άδειασε τον αντίπαλο του από αριστερά και σέντραρε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας όπου ο επερχόμενος Ντίνος Καρακώστας έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Φύλλου. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πέτρος Τσιώρας βρέθηκε με την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή του Φύλλου και με κεραυνό έστειλε την μπάλα στο δεξιό παράθυρο, του πολύ καλού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Παναγιώτη Ρεβενήσιου. Στη συνέχεια και ενώ το χρονόμετρο έγραφε το 30ο λεπτό της αναμέτρησης ο Θοδωρής Αργύρης, με αριστοτεχνικές κινήσεις, κατάφερε να ντριπλάρει από αριστερά τρεις αντιπάλους του και με σέντρα - ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Ηλία Παπαβαίτση να γράψει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Στο υπόλοιπο του αγώνα οι Μυρμιδόνες κατέβασαν στροφές, χωρίς όμως να χάσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Α.Ο. Φύλλου δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από αυτή την αναμέτρηση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Βαγγέλη Ρεβενήσιου που δεν είχε όμως καμία συμπαράσταση από τους συμπαίχτες του. Από τους Μυρμιδόνες δεν υστέρησε σε απόδοση κανείς, ενώ από το Φύλλο ο Βαγγ. Ρεβενήσιος και ο τερματοφύλακας Παναγ. Ρεβενήσιος είχαν καλή απόδοση.
Σύνθεση : Κουτσουμπέης, Τσιώρας Π. Αβραμόπουλος (Στεργιούλης Αθ.), Τσιώρας Δ. Λιάπης Π. Γκούλιος (Παπαβασιλείου), Μυλωνάς (Παπαβαίτσης Π.), Παπαβαίτσης Ηλ. Αργύρης , Τσιώρας Αθ. και Καρακώστας.
Επόμενη αγωνιστική με Π.Α.Σοφάδων εκτός έδρας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρωτάθλημα, βαθμολογία κ.λ.π. αντιγράψτε την παρακάτω διεύθυνση στον φυλλομετρητή σας : http://www.proinos.gr/PT-16_Spor_4.jpg

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

bravo alania....

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ..ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ..(ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΝΝΗ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΑΜ ΜΑΝΑGER ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟ..ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο COACH ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑ...

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ 0-1…….!!!

Μετά το σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής από την απροσδόκητη ήττα με σκορ 1-2 από την Κυψέλη, ο "Αχιλλέας" κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα του Θεσσαλικού Ματαράγκας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τους Μυρμιδόνες αφού ο Θεσσαλικός παρά την κακή πορεία έως τώρα, αυτή την χρονική στιγμή βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης, πιέζοντας και προσπαθώντας να αντιπαραθέσει την δύναμη στην ποιοτική ανωτερότητα των Μυρμιδόνων. Ο Κώστας Γκούλιος σε μια ανύποπτη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου (60ο λεπτό) με μια εξαιρετικής εμπνεύσεως λόμπα από το κέντρο του γηπέδου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεσσαλικού και άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια οι παίκτες του Θεσσαλικού προσπάθησαν να πετύχουν ένα τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν, παρότι είχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία του Θεσσαλικού Ματαράγκας σε όλο το παιχνίδι σε αντίθεση με τους Μυρμιδόνες που έχασαν για άλλη μία αγωνιστική πληθώρα ευκαιριών. Καλή η διαιτησία του κ. Αργυρόπουλου που στέρησε όμως ένα ακόμη γκολ από τους Μυρμιδόνες, όταν σταμάτησε τον Ηλία Παπαβαίτση που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με το πρόσχημα της παροχής πρώτων βοηθειών στον Ντίνο Καρακώστα που όμως είχε σηκωθεί και κατευθυνόταν προς το κέντρο του γηπέδου.
Σύνθεση: Κουτσουμπέης, Τσιώρας Π. Αβραμόπουλος, Τσιώρας Δ. Λιάχανος, Γκούλιος, Παπαβαίτσης Ηλ. Αργύρης (Ντερβίσι), Λιάπης Π. Μυλωνάς (Σκουλαράκος), Καρακώστας (Παπαβασιλείου). Επόμενη αγωνιστική με τον Α.Ο. Φύλλου στο Μυρμιδόνειο.