ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΝΙΚΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΥΚΕΩΝ...!!!

Με σκορ 1-3, ο Αχιλλέας Συκεών επικράτησε της ουραγού Παλαμαϊκής στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν προσφέρετε για ιδιαίτερη κριτική, αφού λόγο της δυναμικότητας του αντιπάλου, ο Γιάννης Μαντές επέλεξε να παρατάξει τους Μυρμιδόνες με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα ξεκούρασε κάποιους από τους βασικούς, που σήκωσαν το βάρος των συνεχόμενων αγώνων μέχρι τώρα. Περνώντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αχιλλέας Συκεών πήρε πολύ γρήγορα προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 10ο λεπτό ο Ντίνος Μυλωνάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων έκανε το 1-0. Το γρήγορο γκολ και η δυναμικότητα του αντιπάλου έκανε τους παίχτες του Αχιλλέα να χαλαρώσουν με αποτέλεσμα να χάσουν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα στο σκορ. Από την άλλη μεριά οι παίχτες της Παλαμαϊκής δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται και εκμεταλλευόμενοι την χαλαρότητα που επέδειξαν οι Μυρμιδόνες μετά το 1-0, κατάφεραν με σουτ έξω από την περιοχή να πετύχουν την ισοφάριση. Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου και στην ανάπαυλα, ποιος είδε τον Γιάννη Μαντέ και δεν φοβήθηκε....αφού ο Μυρμιδόνας προπονητής έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που παρουσίασαν. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πως οι φωνές έπιασαν τόπο και επανήλθε η σοβαρότητα των τελευταίων αγωνιστικών, αφού οι Μυρμιδόνες με μπροστάρη τον Ντίνο Μυλωνά, έβαλαν την μπάλα κάτω και προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Έτσι στο 50ο λεπτό ο Ντίνος Μυλωνάς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Νίκος Λιάπης με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα το σκηνικό επαναλήφθηκε με τον ίδιο τρόπο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Ντίνος Μυλωνάς εκτέλεσε πάλι το κόρνερ από αριστερά και ο Νίκος Λιάπης με κεφαλιά σημείωσε το τρίτο τέρμα των Μυρμιδόνων. Όπως προαναφέραμε το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιοτικού ποδοσφαίρου αλλά πρέπει να τονίσουμε πως τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό ο πολύ δυνατός αέρας που φυσούσε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Σύνθεση Αχιλλέα Συκεών: Γκουσιάρης, Παπαβασιλείου, Αβραμόπουλος (60΄Κατράκης), Τσιώρας Δ। Λιάχανος, Λιάπης Π. (75΄Στεργιούλης), Παπαβαίτσης Π, Γκούλιος, Μυλωνάς, Αργύρης και Λιάπης Ν. (70΄Αμπεντίνι).-
Για να δείτε το 1ο γκολ πατήστε εδώ.
"""""""""""""""" 2ο γκολ πατήστε εδώ.
"""""""""""""""" 3ο γκολ πατήστε εδώ.
"""""""""""""""" 4ο γκολ πατήστε εδώ.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ"

Με τέσσερα (4) γκολ φιλοδώρησε ο Αχιλλέας Συκεών την δεύτερη, στην βαθμολογία του ομίλου, Δόξα Μασχολουρίου. Σαρωτική ήταν η νίκη των "Μυρμιδόνων" επί ενός αντιπάλου που δεν είχε εκτιμήσει σωστά το ποδοσφαιρικό μέγεθος της Ομάδας του Γιάννη Μαντέ. Ο κόουτς παρέταξε την ομάδα του, με σύστημα 4-5-1 που στην επίθεση μετατρεπόταν σε 4-3-3, ένα σύστημα που αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό, αφού οι Μυρμιδόνες είχαν την υπεροπλία στο κέντρο του γηπέδου με κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ταυτόχρονα επιτίθονταν πλαγιοκοπώντας τους ψηλούς, αλλά αργούς αμυντικούς του Μασχολουρίου, που βρήκαν το μπελά τους από τους Καρακώστα, Αργύρη και Παπαβαΐτση. Ωστόσο ένας αμυντικός, ο "THUNDER" (Παντελής Λιάπης) ήταν αυτός, που έκρινε την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ήταν το 6ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Κώστας Σκουλαράκος εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα κόρνερ, από δεξιά όπως επιτίθονταν οι "Μυρμιδόνες" και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, εκεί ο Παντελής Λιάπης πήδηξε ψηλά στον αέρα και με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αχιλλέα Συκεών. Οι παίχτες της Δόξας, φάνηκε να τα έχουν χαμένα από το γρήγορο γκολ και οι "Μυρμιδόνες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Πέντε λεπτά αργότερα ο Θοδωρής Αργύρης, κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας ο Παντελής Λιάπης και η μπάλα καρφώθηκε στο αριστερό παράθυρο της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Μασχολουρίου. Ήταν ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, από αυτά που βλέπουμε μόνο σε αγώνες Champions League. Οι παίκτες του Αχιλλέα Συκεών δεν αρκέστηκαν στο γρήγορο προβάδισμα (2-0) και συνέχισαν να παίζουν ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών. Αυτή τη φορά ήταν ο Ντίνος Μυλωνάς που με προσωπικό σλάλομ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ντίνο Καρακώστα που δεν έχασε την ευκαιρία σημειώνοντας το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων (20ο λεπτό). Λίγα λεπτά αργότερα (29ο λεπτό) ο Ντίνος Καρακώστας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή του Μασχολουρίου, ντρίπλαρε τον προσωπικό του αντίπαλο, εκείνος τον ανέτρεψε αλλά πριν προλάβει ο διαιτητής να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι, ο Ηλίας Παπαβαΐτσης με βολίδα σημείωσε το τέταρτο γκολ των "Μυρμιδόνων" που ήταν και το τελευταίο για το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 4-0, οι παίκτες του Αχιλλέα κατέβασαν στροφές και μοιραία ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι αν και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις "σβηστές μηχανές" των Μυρμιδόνων, το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.
Η απόδοση των παικτών του Αχιλλέα Συκεών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, εκείνος όμως που άφησε την σφραγίδα του, στην αναμέτρηση του Σαββάτου ήταν ο Παντελής Λιάπης με την πληθωρική εμφάνιση του, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με τα δύο γκολ που σημείωσε.
Σύνθεση Αχιλλέα Συκεών: Κουτσουμπέης, Παπαβασιλείου (65΄Μακρής Χ।), Αβραμόπουλος, Τσιώρας Δ. Λιάπης Π. Σκουλαράκος, Γκούλιος, Μυλωνάς, Παπαβαίτσης Ηλ. Αργύρης και Καρακώστας(Παπαβαίτσης Π.).-
Πατήστε εδώ για να δείτε το πρώτο γκολ του "THUNDER".

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΙ "ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ"

Με 4-1 επιβλήθηκε ο Αχιλλεύς Συκεών επί του Αετού Αγ. Θεοδώρων στο Κυριακάτικο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής Καρδίτσας. Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να πάρουν από την αρχή τα ηνία του αγώνα, όπως αρμόζει σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν φέτος στον όμιλο. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, όμως οι "Μυρμιδόνες" ευτύχισαν να σκοράρουν σε μια χρονική στιγμή που η πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν μοιρασμένη στις δύο ομάδες. Ήταν το 20ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Γιώργος Παπαβασιλείου επιχείρησε μία πολύ ωραία σέντρα από δεξιά, στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, την οποία αξιοποίησε με ωραία κεφαλιά ο Ντίνος Καρακώστας σημειώνοντας το πρώτο γκολ των γηπεδούχων. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους "Μυρμιδόνες" να έχουν αναλάβει πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ οι "Αετοί" δεν έδειχναν εκείνη την χρονική στιγμή πως μπορούν να αντιδράσουν. Έτσι στο 30ο λεπτό, ο "Δαιμόνιος" επιθετικός του Αχιλλέα, Ντίνος Καρακώστας κατάφερε να γίνει κάτοχος της μπάλας, αριστερά λίγο έξω από την περιοχή των "Αετών" και με ωραία μπαλιά (ασίστ) έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Λιάπη να διαμορφώσει το 2-0. Η αντίδραση των παικτών του Αετού ήρθε δέκα λεπτά αργότερα που μείωσαν σε 2-1 με ωραίο βον πλανέ μέσα από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αετό να προσπαθεί να επιτεθεί για την ισοφάριση, αλλά ο "Cheetah" είχε διαφορετική άποψη. Έτσι στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή κάθετη πάσα του Νίκου Λιάπη και πλάσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει τερματοφύλακα των "Αετών", σημειώνοντας το 3-1. Παρόλα αυτά ο "Cheetah" (Ντίνος Καρακώστας) δεν είχε βάλει ακόμα την "τελευταία πινελιά στο έργο τέχνης" που παρουσίασε την προηγούμενη Κυριακή στο Μυρμιδόνιο Στάδιο. Ο Θοδωρής Αργύρης ήταν αυτός που ντρίπλαρε διαδοχικά δύο αντιπάλους, από την αριστερή πλευρά των φιλοξενούμενων και με συστημένη μπαλιά βρήκε το "Cheetah" στο ύψος του πέναλτι, ανάμεσα από τους δύο στόπερ των "Αετών". Σε αυτή την φάση ο Ντίνος Καρακώστας έδειξε την μεγάλη κλάση του, αφού με απερίγραπτη ντρίπλα και ωραία προσποίηση, πέρασε ανάμεσα από τους δύο αμυντικούς και τους ανάγκασε να τον ανατρέψουν για να αποσοβήσουν, προσωρινά, το γκολ. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Αρχηγός Δημήτρης Τσιώρας διαμορφώνοντας το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ντίνος Καρακώστας, χωρίς να υστερήσει κανένας από τους Μυρμιδόνες ενώ οι απόδοση των "Αετών" κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.
Αξίζει εδώ να αναφέρουμε την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα που πριν το ξεκίνημα του αγώνα πρόσφεραν ανθοδέσμη στους ποδοσφαιριστές του Αετού Αγ. Θεοδώρων στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νταρακλίτσα. Ήταν μία κίνηση που, αν μη τι άλλο, δείχνει την ευαισθησία των Μυρμιδόνων ποδοσφαιριστών..ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ...!!!!।
Σύνθεση Μυρμιδόνων:Κουτσουμπέης, Παπαβασιλείου, Αβραμόπουλος (Ντερβίσι) Τσιώρας Δ. Σκουλαράκος (Παπαβαίτσης Ηλ.), Λιάπης Π. Γκούλιος, Μυλωνάς, Αργύρης (Στεργιούλης), Καρακώστας και Λιάπης Ν.
Στους παρακάτω συνδέσμους θα δείτε στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΣΥΚΕΩΝ

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Α.Ο.Αχιλλεύς Συκεών, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας. Μετά την κοπή, η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα στους Μυρμιδόνες ποδοσφαιριστές. Το Mirmidons Club όπως είναι φυσικό θα καλύψει δημοσιογραφικά την εκδήλωση και θα κάνει τις σχετικές δημοσιεύσεις.-

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ.........!!!

Με 2-0 ηττήθηκε ο Αχιλλεύς Συκεών από την Μαυραική στο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο βοηθητικό γήπεδο των Σοφάδων, αφού το 90% του αγωνιστικού χώρου ήταν καλλυμένο από λάσπη। Κατά την άποψη μας και χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για τους Μυρμιδόνες, δεν μπορεί να διεξάγωνται αγώνες ποδοσφαίρου σ'αυτό το γήπεδο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Μυρμιδόνες μπήκαν πολύ δυνατά στον ξεκίνημα του παιχνιδιού με πολύ καλή λειτουργία στο κέντρο του γηπέδου αλλά και σιγουριά στην άμυνα. Η κυριαρχία τους αυτή, πολύ γρήγορα απέδωσε καρπούς αφού δημιουργήθηκαν, αλλά χάθηκαν, τρείς πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο ίδιο χρονικό διάστημα (30ο λεπτό)ο Θοδωρής Αργύρης μετά από πολύ ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή των Μαυραικών και ανατράπηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο. Ο διατητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ντίνος Μυλωνάς δεν ευστόχησε με την μπάλα να γλείφει το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα αντιστράφηκε με την ομάδα της Μαυραικής να ανακτά την πρωτοβουλία των κινήσεων, αφού οι παίχτες του Αχιλλέα δεν μπήκαν με τον ίδιο ρυθμό που είχαν στο πρώτο ημίχρονο.Έτσι στο 65΄ λεπτό η Μαυραική άνοιξε το σκορ μετά από λάθος της άμυνας των Μυρμιδόνων. Στην συνέχεια οι Μυρμιδόνες πίεσαν για την ισοφάριση αφήνοντας κενούς χώρους στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα σε μια αντεπίθεση τους οι παίχτες της Μαυραικής να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, σκορ με το οποίο τελείωσε ο αγώνας.
Σύνθεση Μυρμιδόνων:Κουτσουμπέης, Παπαβασιλείου, Τσιώρας Π. Τσιώρας Δ. Λιάχανος(60΄Σκουλαράκος), Λιάπης Π. Γκούλιος, Μυλωνάς, Παπαβαίτσης, Αργύρης, Καρακώστας.
Δείτε ένα μικρό στιγμιότυπο του αγώνα στο http://www.youtube.com/watch?v=9bo94dnYF4s