ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΙΣ - Ελληνικός τσαμπουκάς στην Αμερική!

Η Μαρία Λουίζα Κανέλις, όπως είναι το πλήρες όνομα της, είναι ένα από τα πολλά παιδιά ελλήνων ομογενών που ζουν και δρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, η Μαρία είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα στις ΗΠΑ με τον… τσαμπουκά της.
Η 29χρονη Μαρία, γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 1982, στην Οτάβα του Ιλινόις  και έχει ελληνικές ρίζες.
Έχει περάσει από πολλές… βαθμίδες της σόου μπιζ στην Αμερική. Είναι τραγουδίστρια, συνθέτης, μοντέλο αλλά και αθλήτρια του WWE, που αρχικά εργάστηκε ως ρεπόρτερ αποδυτηρίων (!), όπου κατάφερε με τις καυστικές της ερωτήσεις να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, και εν συνεχεία ως μία από τις πλέον εντυπωσιακές παρουσίες που "συχνάζουν" στο ρινγκ  του World Wrestling Entertainment?
Μπορεί να μην γνωρίζετε τη νέα… έκδοση του Κατσ, αλλά σίγουρα θα θυμάστε τον  Χαλκ Χόγκαν, την… παρέα του και τον αντίστοιχο του στην Ελλάδα Απόστολο Σουγκλάκο. Κάτι ανάλογο είναι! Πρέπει να το έχετε δει! Είναι ένα από τα πιο εμπορικά αθλήματα, αν είναι άθλημα, στις ΗΠΑ.
Είναι το γνωστό σκηνικό με ένα ρινγκ σε αίθουσες μεγάλων ξενοδοχείων με πολλούς και φανατικούς θαυμαστές και ψηλά και δυνατά αγόρια που παίζουν τρελές μπουνιές… καλά δεν παίρνουμε και όρκο, για να μείνει ο πιο δυνατός
Βέβαια, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε, στο… παιχνίδι μπήκαν και γυναίκες, με την Μαρία Κανέλις να είναι μία από τις πιο διάσημες παρουσίες του WWE. Αυτό φαίνεται και από την παρουσία της στις βάσεις της Αμερικής στο Ιράκ τον Δεκέμβριο του 2007 για να ψυχαγωγήσει τους φαντάρους των ΗΠΑ.
Όπως έγινε γνωστό, η Κανέλις, γνωστότερη στον κόσμο της αμερικανικής πάλης ως "Maria", δέχτηκε να ποζάρει γυμνή για το διάσημο ανδρικό περιοδικό "Playboy", και να φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού.
"Όταν ήρθα στη επαγγελματική πάλη (WWE) σε ηλικία 22 ετών, μπήκα τρομαγμένη. Τώρα κάθομαι εδώ με τον πισινό μου εντελώς γυμνό και μαντέψτε: αισθάνομαι ωραία", τόνισε η σαγηνευτική Μαρία κατά τη διάρκεια της σούπερ-αποκαλυπτικής φωτογράφησης.
Είναι σίγουρο πως μετά από αυτή τη φωτογράφηση, θα αποκτήσει ακόμα περισσότερους θαυμαστές, με δεδομένο μάλιστα πως έχει δηλώσει πρόσφατα πως είναι ελεύθερη, βάζοντας την επαγγελματική της καριέρα πάνω από την προσωπική της ζωή στην παρούσα φάση.
"Σε αυτή την ηλικία, η δουλειά πρέπει να έρχεται πρώτα. Εάν δεν ολοκληρώσεις τους στόχους και τα όνειρά σου, θα φτάσεις στο σημείο να απεχθάνεσαι το έτερον σου ήμισυ. Είμαι χαρούμενη τώρα, καθώς αφοσιώνομαι στην καριέρα μου.
Η οικογένεια και οι σχέσεις έρχονται πρώτα, όμως νομίζω ότι πρέπει να είσαι η ίδια ευτυχισμένη για να κάνεις και τον άλλο ευτυχισμένο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω τη δουλειά μου για έναν άνδρα. Ποτέ. Δεν μπορώ να κάνω αυτή την επιλογή", έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.
Όσο για το ταλέντο της αδιαμφισβήτητο: από το kickboxing στη... ραπτομηχανή, και από το χορό στο... πλύσιμο αυτοκινήτων, με την Μαρία Κανέλις να έχει αναπτύξει τις ικανότητές της σε όλους τους παραπάνω τομείς και να διαπρέπει πλέον στο "τετράγωνο μέσα από τα σχοινιά".
Πάντως, η Μαρία δεν είναι μόνο το σκληρό κορίτσι από το WWE, πέρα από την επιτυχημένη πορεία της στα ρινγκ, είτε ως παρουσιάστρια, είτε ως αγωνιζόμενη - έχει μάλιστα λάβει μέρος σε αγώνες φορώντας μία μπλούζα μες την ελληνική σημαία, συμπεριλαμβάνει μέσα στους μελλοντικούς της στόχους το σχεδιασμό ρούχων - έχει ήδη ξεκινήσει και δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο πεδίο, όχι όμως επαγγελματικά, ενώ έχει κάνει και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, καθώς έχει κυκλοφορήσει τραγούδια από την δική της, προσωπική δουλειά, ενώ δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση να συμμετάσχει σε κάποια ταινία!
Η ίδια δηλώνει περήφανη για την ελληνική της καταγωγή - οι γονείς της είναι από τη Σπάρτη, υποστηρίζοντας μάλιστα, πως οι ρίζες της, ήταν και η αιτία που η ίδια έχει γίνει τόσο δυναμική. Γεγονός, αν αναλογιστεί κανείς, πως τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος του WWE υποκλίνεται στα φυσικά της προσόντα.
Η Κανέλις δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα και δήλωσε πως την επισκέφτηκε στην 25η επέτειο γάμου των γονιών της, πριν κάποια χρόνια και θέλει να γυρίσει με την πρώτη ευκαιρία, .....μέχρι τότε......
Απολαύστε την Μαρία Κανέλις την όμορφη Σπαρτιάτισσα που σάρωσε τα Αμερικανικά ρινγκ και την Αμερικανική σόου μπιζ…..!!!!!!!!

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΥΚΕΩΝ

Με θέμα τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και το μέλλον της ομάδας συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αχιλλέα Συκεών. Διαπιστώθηκαν τα λάθη και οι παραλήψεις της περσινής χρονιάς, αναλύθηκαν τα αίτια του υποβιβασμού της ομάδας και τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούγονται πολλά για τα στημένα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ωστόσο κάποιοι ξεχνούν ότι το ίδιο συμβαίνει ακόμα και στις πιο μικρές κατηγορίες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Δεν κόπασε ακόμα η οργή των Μυρμιδόνων για την περίεργη συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων και ομάδων, που κατά την άποψη τους, δεν τήρησαν το "ευ αγωνίζεστε" και οδήγησαν τον Αχιλλέα Συκεών στον υποβιβασμό. Αλλά πρέπει να ξέρουν ορισμένοι ότι έχουν γνώση οι φύλακες ...... και .... έχει ο καιρός γυρίσματα........
Δεν έλειψε όμως και η αυτοκριτική καθώς είναι γνωστό πως αγωνιστικά η ομάδα έδωσε δικαιώματα σε κάποιους πονηρούς να στήσουν χορό στις πλάτες της. O άδικος υποβιβασμός της ομάδας στην τελευταία κατηγορία, αφού υπήρχαν στον όμιλο πολύ χειρότερες ομάδες που σώθηκαν τελικά, έχει πεισμώσει τους Μυρμιδόνες που ξέρουν ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και κανένας δεν θα τους χαριστεί, ¨επιτρέπεται να πέσεις...... επιβάλλεται να σηκωθείς¨ είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις των Μυρμιδόνων ποδοσφαιριστών που πρέπει από τώρα και πέρα να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.....
Αποφασίστηκε ότι στόχος της ομάδας στην φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η πρωτιά στον όμιλο και η επάνοδος στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκαν και τα μεταγραφικά ζητήματα και αποφασίστηκε η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Όπως ειπώθηκε υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με παίχτες που θα ταρακουνήσουν..... και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα τους.
Τέλος το Δ.Σ. θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην ύποπτη φημολογία που τεχνηέντως αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα από ανταγωνιστές της ομάδας για δήθεν διάλυση του Συλλόγου και μη κάθοδο της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα, που σκοπό είχε την αρπαγή παικτών της ομάδας, αποφάσισε να ανακοινώσει και επίσημα ότι δεν θα παραχωρήσει κανένα ποδοσφαιριστή την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.-