ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του νομού Καρδίτσας.
Η υπάρχουσα κατάσταση που παρουσιάζουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου του νομού αλλά και οι προγνώσεις του καιρού για το επόμενο τετραήμερο δεν επιτρέπουν την αισιοδοξία στους ανθρώπους της ΕΠΣ Καρδίτσας για την διοργάνωση των πρωταθλημάτων.
Ωστόσο, η κλήρωση των διατητών για τα ερασιτεχνικά θα γίνει κανονικά την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή θα εκτιμηθεί η κατάσταση σε όλο το νομό από την αρμόδια επιτροπή και θα αποφασιστεί αν τελικά θα αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική ή κάποια μεμονωμένα παιχνίδια. Εδώ να αναφέρουμε ότι η περασμένη αγωνιστική που "χάθηκε" λόγω των χιονοπτώσεων θα αναπληρωθεί ως εμβόλιμη σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η ΕΠΣ Καρδίτσας ενώ το ίδιο θα ισχύσει και σε περίπτωση που αναβληθεί ολοκληρωτικά η αγωνιστική δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Παρόμοια περίπτωση είναι και του τοπικού ντέρμπι της Αναγέννησης Καρδίτσας με την Α.Ε. Μουζακίου για τον 4ο όμιλο της Δ' Εθνικής για την 13η αγωνιστική, όπου την Παρασκευή θα σταλεί αν απαιτείται έγγραφο στην ΕΠΟ για αναβολή του αγώνα. Αντίθετα για τις άλλες δύο ομάδες μας που μετέχουν στον 4ο όμιλο τον Α.Ο.Κ. και τον Ταυρωπό η κατάσταση θα εκτιμηθεί από τις αντίστοιχες ΕΠΣ που ανήκουν τα γηπεδούχα σωματεία. Θυμίζουμε ότι ο Α.Ο.Κ. αγωνίζεται στην έδρα του Αγρότη Λιανοκλαδίου και ο Ταυρωπός στην έδρα του Πύρασου Ν. Αγχιάλου.

Πηγή: KarditsaLiveNet

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, όλοι οι αγώνες της 4,5-2-2012 Α΄-Β΄- και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αναβάλλονται.-