ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Εκτός Πρωταθλήματος ο Αχιλλέας.........


Ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 6 Αυγούστου οι δηλώσεις συμμετοχών για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας για την σεζόν 2012-2013, με σχεδόν καθολική συμμετοχή όλων των σωματείων.
Παρά την σύσκολη οικονομική συγκυρία στην χώρα περισσότερα από 80 σωματείαδήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας και έτσι ο αρχικός σχεδιασμός για τέσσερις κατηγορίες και από δύο ομίλους σε Β' και Γ' ερασιτεχνική θα προχωρήσει κανονικά. 
Συμμετοχή δεν δήλωσαν ο Αχιλλέας Συκεώνας, Α.Ε. Μενελαΐς Λουτροπηγής, Α.Σ. Ασκληπιός, και ο Α.Σ. Αετοί. Σε αυτές θα πρέπει να προσθέσουμε την Α.Ε. Λαζαρίνας που πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ενώ πιθανό είναι το ενδεχόμενο απορρόφησης του Α.Σ. Αργιθέας από την Α.Ε. Μουζακίου. Αντίθετα στα πρωταθλήματα επανέρχεται η ομάδα της Αχλαδιάς ενώ υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να αγωνιστεί και η ομάδα από ταΓεφύρια.
Συμμετοχή δεν δήλωσε στην Α' ερασιτεχνική όπως έχει αναφερθεί ήδη από τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα της Α.Ε. Λεονταρίου που θα συμμετέχει στην Δ' Εθνική μαζί με τον Α.Ο. Καρδίτσα. Έτσι, αντ' αυτής την θέση της καταλαμβάνει η Δόξα Μητρόπολης ενώ της "καραμπόλας" επωφελείται σίγουρα και η ομάδα του Σώκρατεςπου ανεβαίνει στην Α1.
Δεδομένου επίσης ότι ο Ενιππέας δεν θα δηλώσει να αγωνιστεί στην Α1 τότε ανοίγει ακόμα μια θέση ενώ το ίδιο ενδεχόμενο πιθανά να υπάρξει και για την Δόξα Παλιουρίου με επωφελούμενα σωματεία τον Ακράτητο Μεταμόρφωσης και την Δόξα Αμπέλου.
Ο καθορισμός των ομάδων ανά κατηγορία και όμιλο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και να "περάσει" εν συνεχεία από Δ.Σ. ώστε να έχουμε την κλήρωση στις 21 Αυγούστου (για Α, Α1 και Β).


Ανατύπωση απο : http://www.karditsalive.net/