ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΥΚΕΩΝ

Πρώτη νίκη για τον Αχιλλέα Συκεών στο φετινό πρωτάθλημα με σκορ 2-1 επί του Π.Α.Σοφάδων στο Μυρμιδόνιο Στάδιο. Οι Μυρμιδόνες μπήκαν πολύ δυνατά στο αγωνιστικό χώρο επέβαλαν τον ρυθμό τους και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ηλίας Παπαβαΐτσης με ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ που έκανε από την δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων. Λίγο αργότερα στο 30ο λεπτό ο Θανάσης Καλόγηρος,  διεμβόλισε την δεξιά πλευρά της άμυνας του Π.Α.Σοφάδων και με πολύ ωραία σέντρα βρήκε τον Χατζηλιάδη στο ύψος της μικρής περιοχής που με κεφαλιά δοκίμασε να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε διαδοχικά δύο φορές και η μπάλα ξαναστρώθηκε στον Χατζηλιάδη που σκόραρε το δεύτερο τέρμα των Μυρμιδόνων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός των γηπεδούχων συνέχισε να είναι υψηλός με αποτέλεσμα να χαθούν τρείς σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, σε μία εκ των οποίων ο Αμεντίνι κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τίποτα το σπουδαίο για την ομάδα του Π.Α.Σοφάδων που κατάφερε να σκοράρει στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή.-
Σύνθεση Αχιλλέα Συκεών : Κουτσουμπέης, Καλόγηρος Αθ., Στεργιούλης Αθ. (Κατράκης Ε.), Τσιώρας Δ., Λιάχανος Π., Παλαμίδας Θ. (Αμπεντίνι Ερ.), Παπαβαΐτσης Ηλ., Παπαβαΐτσης Π., Χήρας Χρ. (Χαρώνης Π.), Στεργιούλης Β., και Χατζηλιάδης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: