ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗ!!!

Μετά τους αβίαστους βαθμούς άνευ αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική, (ο Ασκληπιός αποχώρησε από το πρωτάθλημα), ο Αχιλλέας πρόσθεσε άλλους τρείς (3) στο ενεργητικό του, στην εκτός, έδρας αναμέτρηση με την Λουτροπηγή και συνεχίζει την προσπάθεια ανόδου στην δεύτερη κατηγορία.
 Ήταν ένα σχετικά εύκολο απόγευμα για τους Μυρμιδόνες που κέρδισαν με σκορ 4-0, αλλά έχασαν και σωρεία ευκαιριών για να το διευρύνουν. Στα θετικά τις αναμέτρησης η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αχιλλέα, που δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιστέψουν πως μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο για την ομάδα τους.
Μορφή της αναμέτρησης για τους Μυρμιδόνες ήταν ο Χρήστος Χήρας που έκανε το πρώτο χατ τρικ τις καριέρας του, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις πάσες των συμπαιχτών του. Το άλλο γκολ για τους Μυρμιδόνες σημείωσε ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου.
Την επόμενη αγωνιστική ο Αχιλλέας Συκεών αντιμετωπίζει στο Μυρμιδόνιο τον ΑΠΟΚ. Στον αγώνα αυτό θα κριθεί και πια από τις δύο ομάδες, που ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, θα πάρει προβάδισμα για την άνοδο στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: