ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΡ. ΓΚΑΤΑΣ - ΤΟΞΟΤΕΣ

Το όραμα  μας είναι, να λειτουργήσουμε μια ακαδημία ποδοσφαίρου πρότυπο για την περιοχή μας.

Να μυήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό ώστε να τα προστατέψουμε και να τα προφυλάξουμε από τους κινδύνους της εποχής. Να μάθουν τα παιδιά  μέσα από ευχάριστες συνθήκες παιχνιδιού - άσκησης να εξοικειώνονται με τους συνομήλικους, να συνεργάζονται, να γίνουν πιο κοινωνικά και να αποκτήσουν ομαδικό πνεύμα, ο ένας για όλους και όλοι για τον ένα.

ΤΜΗΜΑ PROJUNIOR (γεν, 2006 - 2007)
Ο αθλητισμός σε οποιαδήποτε μορφή μόνο καλό  κάνει στα παιδιά.
Η διάπλαση σωστών χαρακτήρων μέσα από την σωστή διαπαιδαγώγηση και καθοδήγηση των παιδιών από τους προπονητές είναι η κύρια προτεραιότητα και η βασική επιδίωξη μας. Επιδίωξη μας επίσης, είναι σίγουρα η δημιουργία πειθαρχημένων και εργατικών ατόμων, με όνειρα και φιλοδοξίες, αξίες και ιδανικά τα οποία σίγουρα αν αναπτυχθούν σωστά θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά στην πορεία της προσωπικής τους εξέλιξης τόσο ως μαθητές όσο και στην μετέπειτα  επαγγελματική τους καριέρα. Τα παιδιά μέσα από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι μπορούν να αναπτύξουν την αντίληψη, την προσοχή, την ταχύτητα αντίδρασής τους ,την αυτοπειθαρχία, τη φαντασία, την επινόηση και τη δημιουργικότητά τους.
Μπορούν να καταπολεμήσουν το φόβο της αποτυχίας, να αποκτήσουν θάρρος, τόλμη, υπομονή, επιμονή, μαχητικότητα και αυτοπεποίθηση.


ΤΜΗΜΑ JUNIOR (γεν. 2004 - 2005)
Σκοπός μας είναι πέρα από την διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία,  να εντοπισθούν όλα τα παιδιά που διαθέτουν ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές ικανότητες αλλά και θέληση, πειθαρχία, εργατικότητα  και να προωθηθούν, για να αγωνιστούν σε διάφορες ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (γεν. 2002 - 2003)
Η δική μας αφοσίωση και εργατικότητα, η συνεργασία και εποικοδομητική επαφή και επικοινωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τους γονείς του, η μεθοδικότητα μας στην στήριξη, προώθηση και καθοδήγηση των παιδιών, αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο για την εγγραφή του παιδιού σας  στην ακαδημία μας.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 1 (γεν. 2000 - 2001)
Με τους προπονητές οι οποίοι  συνδυάζουν τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις, με   εμπειρία στη λειτουργία ακαδημιών, και που  δουλεύουν ακούραστα, με προθυμία, ήθος και πολύ αγάπη για τα παιδιά, οραματιζόμαστε την λειτουργία μιας ακαδημίας  ώστε όλα τα παιδιά να νιώθουν άνετα και ευχάριστα και πάνω από όλα να γυμνάζονται σε ένα περιβάλλον φιλικό, χαρούμενο και ασφαλή.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2 (γεν. 2000 - 2001)
Δεν πρέπει να αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο των παιδιών όπως αυτό των ενηλίκων. Το πρόγραμμα απευθύνεται στην εξοικείωση των αρχαρίων και στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου από τα παιδιά προτείνοντας τους διάφορες καταστάσεις παιχνιδιού.
Πρόκειται για μια μορφή εκμάθησης με παιγνιώδη μορφή και έναν τρόπο εκπαίδευσης που βασίζεται σε συγκεκριμένους κανόνες, οι οποίοι αποσκοπούν στην εκπαίδευση των παικτών στον τομέα της τεχνικής, της τακτικής και της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (γεν. 1998 - 1999)
Μέσω της ευχαρίστησης και της διασκέδασης που προσφέρει στα παιδιά το ποδόσφαιρο με ολιγομελείς ομάδες συμβάλει στην ανάπτυξή τους και την πρόοδό τους.
Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου  πρέπει να θεωρούνται ως παιχνίδια και τα αποτελέσματά τους να είναι δευτερεύουσας σημασίας  γιατί πάντα μετράει η συμμετοχή και όχι το αποτέλεσμα. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο διαγωνιστικό χαρακτήρα του αγώνα, καθώς ούτως ή άλλως τα παιδιά θέλουν πάντα να κερδίζουν και να είναι τα καλύτερα.
Κατά συνέπεια, η φιλοσοφία που θα αναπτύσσει η ακαδημία ποδοσφαίρου είναι αναμφισβήτητα σημαντική, αλλά και οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν παίζουν προεξέχοντα ρόλο.
Προπονητές :
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Γκάτας Χρήστος
Προπαιδκό- junior : Σιακαβάρας Βελισάριος
Παιδικό-Εφηβικό : Παγκαρλιώτας Αλέξανδρος
Pro-junior : Κωνσταντάκος Στυλιανός
Bambini : Καραγκιόζης Άγγελος
Έναρξη λειτουργίας των τμημάτων: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013
Εγκαταστάσεις BARAZE  ,2o χλμ Λάρισας – Θεσ/νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: