ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Επιστροφή στις νίκες για τους Μυρμιδόνες που επικράτησαν με σκορ 4-1 επί του Φωστήρα Ταυρωπού. Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τους Μυρμιδόνες αφού στο 20ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 από κακή αμυντική λειτουργία στην αριστερή πλευρά της άμυνας, αφού δινόταν πολλά αβίαστα φάουλ και οι αντίπαλοι είχαν την ευκαιρία με τα στημένα να μπαίνουν στην περιοχή τους. Το ημίχρονο τελείωσε με αυτό το σκορ αν και ο Αχιλλέας έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στην ανάπαυλα ο προπονητής των Μυρμιδόνων προσπάθησε να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του περνώντας τον κουρασμένο Αργύρη στο κέντρο του γηπέδου μπροστά από τον αμυντικό χαφ Παπαβαίτση, έβαλε αριστερό χάφ τον ορεξάτο Ντερβίσι, ενώ στην δεξιά πλευρά του κέντρου πέρασε τον Μιλήγκα θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα τους. Πράγματι στο 2ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντερβίσι έκανε μια ωραία προσπάθεια από αριστερά και με διαγώνια πάσα έβγαλε τον Λιάπη σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι και αυτός με ωραίο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην συνέχεια ο Ντερβίσι πάλι με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Λιάπη δεξιά έξω από την μεγάλη περιοχή του Φωστήρα, πάσαρε με μία στον Τσιώρα τον έβγαλε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αυτός έβαλε τους Μυρμιδόνες μπροστά στο σκορ. Άλλα δύο γκολ του Τσιώρα έγραψαν το τελικό αποτέλεσμα. Από την ομάδα του Αχιλλέα δεν υστέρησε κανένας όμως οι: Ντερβίσι, Τσιώρας Θ. Λιάπης Ν. ήταν οι κορυφαίοι. Σύνθεση - βαθμολογίες παικτών: Γκουσιάρης 8, Στεργιούλης Β. 7, Καλόγηρος 7 (75΄Στεργιούλης), Τσιώρας Δ. 8, Λιάχανος 8, Παπαβαίτσης 7, Μιλήγκας 7, Αργύρης 7 (65΄Πατσιούρας), Ντερβίσι 9, Τσιώρας Αθ. 9, Λιάπης Ν. 9 (75΄Πατσούρας).

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γερα να κανουμε σκονη τη Κυψελη και το Μοσχολουρι να το ξεσκισουμε.

Ανώνυμος είπε...

admin ena lathos sto keimeno στο 2ο γκολ την μπαλια στον Λιάπη δεν την εκανε ο Ντερβισι

Ανώνυμος είπε...

Βαλτε για προπονητη τον Μιληγκα να σας βγαλει Champions League..............

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε μεγαλε μην σας βγάλει και στο διηπειρωτικο ο ασχετος

Ανώνυμος είπε...

ante geia re ampale... kathiste k paixte me to masxlouri

Ανώνυμος είπε...

doste tou deltio afou einai asxetos. Na h lysh

Ανώνυμος είπε...

Esy pou ton les asxeto, as min eixe aytos tin idea na paiksei deksia sto 2o hmixrono, k tha pairnate poly ton agona. Gia thymisou ligo....................................................

Ανώνυμος είπε...

to kalitero eine na apantisi o idios o pextis gia to thema.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν μάγκες κόψτε τις βλακείες περί άσχετων και άμπαλων........ Σε ότι αφορά το θέμα με τον Γιώργο, μου είπε στο ημίχρονο "Φάνη να παίξουμε από πλάγια" και όχι να παίξει αυτός δεξιά, εξάλλου το πρόβλημα της ομάδας δεν ήταν δεξιά αλλά αριστερά, απ'όπου φάγαμε και το γκολ. Πέρασα τον Άλμπαν αριστερά που είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο ως δεξιός χαφ και τον Θοδωρή στο κέντρο (δεν είχε δυνάμεις λόγο της ίωσης και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ως πλάγιος) γιατί πίστευα ότι με την καλή του τεχνική κατάρτιση θα μπορούσε να νοικοκυρέψει τα πράγματα στο κέντρο του γηπέδου που επίσης δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο. Φυσικό επακόλουθο ο Γιώργος να πάει δεξιά στην θέση που παίζει καλύτερα από όλους. Η εξέλιξη του αγώνα με δικαίωσε αφού όλα τα γκολ μπήκαν από πάσες που έγιναν από αριστερά και από το κέντρο του γηπέδου και ο Φωστήρας δεν ξαναέκανε φάση από την αριστερή μας πλευρά. Όσοι παρακολουθούν την ομάδα από την πρώτη χρονιά που ανέλαβα ξέρουν ότι υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που έβαλα τον Άλμπαν αριστερά, αλλά αυτό θα σας το πω άλλη φορά. Αυτά με την παράκληση να χρησιμοποιείτε εκφράσεις που δεν προσβάλουν κανέναν όταν κάνετε σχόλια γιατί έτσι κάνετε κακό στην ομάδα μας.- Στέφανος !!!!