ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΓΕΛΑΝΘΗ

Τον αγώνα μεταξύ της Α.Ε. Λουτρού-Κέδρου με τον Αστροναύτη Γελάνθης θα παρακολουθήσουν Διοίκηση και Ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Αχιλλέας Συκεών την Κυριακή 12-04-2009. Σκοπός τους να αποκομίσουν μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες του Αστροναύτη αφού στις 21-04-2009 θα βρεθούν αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο του Προδρόμου. Η προετοιμασία περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις την Μεγάλη Εβδομάδα και φιλικό παιχνίδι το Μεγάλο Σάββατο, ενώ ανακοινώθηκε ότι τους Μυρμιδόνες θα προπονήσει αυτές τις ημέρες ο Θεοδώρου Σωτήρης. Ο προπονητής του Ατρόμητου Αθηνών, θα βρίσκετε στην Συκεώνα για τις ημέρες του Πάσχα και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την προσπάθεια των παικτών του Αχιλλέα.
Όπως είναι γνωστό από το αποτέλεσμα των δύο αυτών αγώνων θα κριθεί το μέλλον των Μυρμιδόνων στην κατηγορία. Όποια και αν είναι όμως η έκβαση των δύο αναμετρήσεων η απόφαση της διοίκησης αλλά και των ποδοσφαιριστών είναι μία, να συνεχίσουν την επόμενη χρονιά ενωμένοι, όπως και φέτος, σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται η ομάδα. Ήδη έχουν προγραμματιστεί οι καλοκαιρινές μεταγραφές της ομάδας για την ενίσχυση του ρόστερ των Μυρμιδόνων. Το πλάνο προβλέπει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν αναπληρώθηκε το κενό που υπήρξε μετά τους τραυματισμούς πολλών βασικών παικτών της ομάδας (Γκέκας Παναγιώτης, Παπαβαίτσης Μπάμπης, Καλόγηρος Θέμης, Καλφούντζος Χρήστος, Λιάχανος Παναγιώτης ).

2 σχόλια:

ANTIANONIMOS είπε...

της ποιάς ???
της διοίκησης ???
χα χα χα
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

3αρα θα φατε

http://www.gelanthi.gr/ είπε...

GIA TIN TSAPOU SITE EXETE PALIKARIA.200 XRONIA PRIN APO TON MESAIONA EISASTE MOU THELETE KAI INTERNET S OLA TA KATSIKOXORIA.H MALAKIA SE OLO THS TO MEGALEIO,ALLA DEN PEIRAZEI THA SAS RIKSOUME 5 TEMAXIA KAI THA FIGETE ME TIN OURA STA SKELIA. EKSALLOU ME PRIM FILIPPO KTENA Live DEN EXETE KAMIA TYXH


http://www.gelanthi.gr/