ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ.......!!!!

Με 3-0 κέρδισε ο Αχιλλεύς Συκεών το τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο. Φύλλου. Οι Μυρμιδόνες ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και με αλλεπάλληλες επιθετικές ενέργειες προσπάθησαν να επιβληθούν επί του μαχητικού αντιπάλου τους. Πράγματι μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, περίπου στο 12ο λεπτό ο Θανάσης Τσιώρας άδειασε τον αντίπαλο του από αριστερά και σέντραρε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας όπου ο επερχόμενος Ντίνος Καρακώστας έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Φύλλου. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πέτρος Τσιώρας βρέθηκε με την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή του Φύλλου και με κεραυνό έστειλε την μπάλα στο δεξιό παράθυρο, του πολύ καλού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Παναγιώτη Ρεβενήσιου. Στη συνέχεια και ενώ το χρονόμετρο έγραφε το 30ο λεπτό της αναμέτρησης ο Θοδωρής Αργύρης, με αριστοτεχνικές κινήσεις, κατάφερε να ντριπλάρει από αριστερά τρεις αντιπάλους του και με σέντρα - ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Ηλία Παπαβαίτση να γράψει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Στο υπόλοιπο του αγώνα οι Μυρμιδόνες κατέβασαν στροφές, χωρίς όμως να χάσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Α.Ο. Φύλλου δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από αυτή την αναμέτρηση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Βαγγέλη Ρεβενήσιου που δεν είχε όμως καμία συμπαράσταση από τους συμπαίχτες του. Από τους Μυρμιδόνες δεν υστέρησε σε απόδοση κανείς, ενώ από το Φύλλο ο Βαγγ. Ρεβενήσιος και ο τερματοφύλακας Παναγ. Ρεβενήσιος είχαν καλή απόδοση.
Σύνθεση : Κουτσουμπέης, Τσιώρας Π. Αβραμόπουλος (Στεργιούλης Αθ.), Τσιώρας Δ. Λιάπης Π. Γκούλιος (Παπαβασιλείου), Μυλωνάς (Παπαβαίτσης Π.), Παπαβαίτσης Ηλ. Αργύρης , Τσιώρας Αθ. και Καρακώστας.
Επόμενη αγωνιστική με Π.Α.Σοφάδων εκτός έδρας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρωτάθλημα, βαθμολογία κ.λ.π. αντιγράψτε την παρακάτω διεύθυνση στον φυλλομετρητή σας : http://www.proinos.gr/PT-16_Spor_4.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: