ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Α.Ο.ΦΥΛΛΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΥΚΕΩΝ 2-1

Με σκορ 2-1 ηττήθηκε ο Αχιλλέας Συκεών στο Φύλλο από την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν πάνοπλοι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από την άλλη μεριά, όπως είναι σύνηθες τις τελευταίες αγωνιστικές, αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές των Μυρμιδόνων έμειναν εκτός αποστολής. Το σκορ άνοιξαν οι παίχτες του Φύλλου στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης και ισοφάρισε για τον Αχιλλέα Συκεών, 10 λεπτά αργότερα, ο Ντίνος Μυλωνάς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Με το σκορ αυτό τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ενώ στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε για τον Αχιλλέα Συκεών, ο Χαράλαμπος Παπαβαΐτσης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο γόνατο του.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Φύλλου έδειξαν τις προθέσεις τους, αφού μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πολύ γρήγορα (65ο λεπτό) κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Στεργιούλη που υπερασπιζόταν τα δίχτυα των Μυρμιδόνων. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα, αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και έτσι το Φύλλο κέρδισε τους τρείς βαθμούς της νίκης.-
Σύνθεση Αχιλλέα Συκεών: Στεργιούλης, Αβραμόπουλος, Ντράχας, Τσιώρας Π., Τσιώρας Δ., Λιάπης Π., Γκούλιος, Ντράχας Α., Παπαβαΐτσης Π., Μυλωνάς, Παπαβαΐτσης Χ. (Ντερβίσι ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: