ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ 4 - 4

Με μεγάλη επιτυχία τελέστηκε το μεγάλο Σάββατο, ο ετήσιος παραδοσιακός αγώνας, μεταξύ των Παλαιμάχων και των Ενεργών ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα Συκεών. Η συμμετοχή των Παλαιμάχων ήταν συγκλονιστική αφού στην μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν παρόντες στο Μυρμιδόνιο Στάδιο. Στον αγώνα προσκλήθηκε και παραβρέθηκε για να κοουτσάρει την ομάδα των παλαιμάχων, ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Συλλόγου, κ. Σωτήρης Χατζίκος, αλλά και ο Τόμις Ντάλας με τον πατέρα του Γιώργο. Παρόντες ήταν στην μεγάλη τους πλειοψηφία και οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας που τίμησαν με την παρουσία τους την ιστορία του Συλλόγου.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων και δεν έλειψαν οι πλακίτσες για τα καμώματα αλλά και τα "ιδιαίτερα προσόντα" των παλαιμάχων.
Περνώντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της φιλικής συνάντησης, πρέπει να αναφέρουμε ότι ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, στο οποίο μπήκαν συνολικά οκτώ (8) γκολ, τέσσερα (4) για κάθε ομάδα. Για τους παλαιμάχους σκόραραν οι Κώστας Σπηλιόπουλος, Χριστόδουλος Μακρής, Στέφανος Θεοδώρου και ο μικρός Αχιλλέας Θεοδώρου που μπήκε να βοηθήσει τους παλαίμαχους, ενώ για την ομάδα των εν Ενεργεία ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα σκόραραν οι, Δημήτρης Τσιώρας, Ντίνος Μυλώνας και ο Θοδωρής Αργύρης με δύο γκολ.
Σύνθεση Παλαιμάχων Αχιλλέα Συκεών: Ντράχας Βασίλης, Βακουφτσής Αποστόλης, Θεοδώρου Μάκης, Θεοδώρου Σωτήρης, Μελήγκας Βάιος, Παπαδούλης Χαράλαμπος, Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος, Θεοδώρου Στέφανος, Αργύρης Ηλίας, Γοργότσιας Κωνσταντίνος, Μακρής Χριστόδουλος, Γάγγος Γεώργιος, Σπυριδάκης Βαγγέλης, Μηλίγκας Γιώργος, Κουκουνασούλης Αθανάσιος, Γιαννάκος Βάιος, Γάγγος Κωνσταντίνος, Θεοδώρου Αχιλλέας, Κουκουνασούλης Κωνσταντίνος, και ο Γκουσιάρης Κωνσταντίνος που βοήθησε την κατάσταση όταν αποχώρησαν τραυματισμένοι οι δύο παλαίμαχοι τερματοφύλακες, προπονητής Χατζίκος Σωτήρης.
Σύνθεση Αχιλλέα Συκεών: Κουτσουμπέης Γιώργος, Τσιώρας Πέτρος, Αβραμόπουλος Ευθύμιος, Λιάπης Παντελής, Τσιώρας Δημήτρης, Παπαβαΐτσης Παναγιώτης, Μυλωνάς Ντίνος, Γκέκας Παναγιώτης, Αργύρης Θοδωρής, Παπαβαΐτσης Ηλίας, Αμπεντίνι Έρβιν, Αμπεντίνι Ροέλντ, Κατράκης Βαγγέλης και ο Μαντές Γιάννης σε ρόλο παίκτη προπονητή.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή τους και να ευχηθούμε χρόνια πολλά με υγεία και του χρόνου, πάλι όλοι μαζί στο Μυρμιδόνιο Στάδιο.-
Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε εδώ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: