ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

"ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΤΟΥ".......!!!!!!!!!!

Ο Γρηγόρης την στιγμή της υπογραφής....!!!!!
Την απόκτηση του Γρηγόρη Κολώνα από την Ομόνοια Λάρισας ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Συκεώνας. Ο εικοσιεπτάχρονος επιθετικός που κατάγεται από την Συκεώνα και αγωνιζόταν για πολλά χρόνια, με μεγάλη επιτυχία, στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Λάρισας, φιλοδοξεί να γίνει η "κολόνα" της επιθετικής γραμμής των Μυρμιδόνων. 
Η Διοίκηση του Συλλόγου καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να εντάξει στο δυναμικό του Αχιλλέα και τον Βαγγέλη Κολώνα, αδερφό του Γρηγόρη, που επίσης αγωνίζεται στην Ομόνοια Λάρισας ως κεντρικός αμυντικός, αλλά ως τώρα δεν έχει καμφθεί η αντίσταση του Προέδρου αλλά και του προπονητή της Ομόνοιας που δεν θέλουν να αποδυναμώσουν περισσότερο την ομάδα τους, ωστόσο οι Μυρμιδόνες ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν, ποντάροντας βέβαια και στην επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.  
Χαμογελαστός αμέσως μετά την υπογραφή του...!!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mirmidons Club, εντείνονται η προσπάθειες για δύο (2) μεταγραφές ακόμα, που θα δυναμώσουν περισσότερο το ρόστερ των Μυρμιδόνων, ενώ αναμένεται η απάντηση νεαρού ποδοσφαιριστή, πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κατόχου πτυχίου προπονητή UEFA B΄, που θα αναλάβει μαζί με τον Αρχηγό της Ομάδας Δημήτρη Τσιώρα την προετοιμασία και την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: