ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...!!!!

Στην πιο μεγάλη μεταγραφή της ιστορίας τους προχώρησαν οι Μυρμιδόνες αφού κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους, ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή, τον Ανδρέα Παπακωνσταντίνου.
Οι σκληρές διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Δήμητρας Γιάννουλης στην οποία ανήκε ο σπουδαίος επιθετικός, κράτησαν σχεδόν δύο μήνες. Μόλις χθες το απόγευμα όμως άρχισε να διαφαίνεται πως μπορεί να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο Συλλόγων. Η ομάδα της Γιάννουλης άρχισε να μειώνει κατά πολύ τις απαιτήσεις της, και οι Μυρμιδόνες, έχοντας ως σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, είδαν "φως στο τούνελ", και κατάφεραν σήμερα το πρωί, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να πάρουν τις πολυπόθητες υπογραφές.
Ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου με τον φίλο και συμπαίχτη του Χρήστο Χήρα
χθες στο AEL FC ARENA  (ΑΕΛ - ΠΑΝΣΕΡΑΪ ΚΟΣ 3 - 0)
Έτσι η διοίκηση του Αχιλλέα Συκεών, ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή που ανεβάζει την ομάδα σε άλλο επίπεδο, αφού είναι γνωστή η αξία του Ανδρέα Παπακωνσταντίνου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.  
Ο πρώην άσσος της Αναγέννησης Καρδίτσας θα συναντήσει στον Αχιλλέα Συκεών παλιούς φίλους αλλά και σπουδαίους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν "το μήλον της έριδος" για πολλούς Συλλόγους της Καρδίτσας, ειδικά στην φετινή μεταγραφική περίοδο και όλοι μαζί πλέον μπορούν να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον της ομάδας. Είναι φανερό, πως μετά από αυτή την μεταγραφική επιτυχία, ο στόχος των Μυρμιδόνων δεν μπορεί να είναι άλλος από την επάνοδο στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία.
Επίσης από την Διοίκηση των Μυρμιδόνων ανακοινώθηκε ότι αυτή δεν είναι η τελευταία προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας αφού σ΄αυτό θα προστεθούν ακόμα δύο ελεύθεροι ποδοσφαιριστές.
Εν τέλη ανακοινώθηκε ότι η έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο ορίστηκε για την Κυριακή 04-09-2011 ώρα 18.30΄.-

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ante mori paixtoura!!!!