ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ MIRMIDONS CLUB

Οι φίλοι της ομάδας μας που επιθυμούν να αρθρογραφούν στο blog μας παρακαλούνται να το ζητήσουν με σχόλιο τους σ'αυτή την ανάρτηση ή στέλνοντας mail στην διεύθυνση st.mirmidon@gmail.com με όλα τα στοιχεία τους για να δοθούν οι απαραίτητες άδειες. Θα επιλεγούν τρία (3) άτομα που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν το ρεπορτάζ (πραγματικό) του Αχιλλέα. Ένας εκ των τριών θα έχει την ευθύνη να δίνει όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής,την βαθμολογία του ομίλου και να κάνει τον απαραίτητο σχολιασμό. MIRMIDON!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia sas aderfia ema8a gia to blog kai thn anagki tou gia
ar8rografous kai 8a h8ela na zitiso adeia na grafo gia tin omada ka8os asxoloumai energa me thn omada
meta timis basilhs stergioulis

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσατε να κάνετε και εμένα αρθογράφο junior mirmidon

Ανώνυμος είπε...

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Φωστήρα, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής.


Διοίκηση και προπονητής αποφάσισαν κοινή συναινέσει να λυθεί η συνεργασία τους χθες το βράδυ, με αφορμή την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο «φονέας» στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ταύρου ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Β΄ Εθνική και με μόλις ένα βαθμό σε τρεις εκτός έδρας αγώνες δεν επιβεβαιώνει το τίτλο της. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Γεωργαμλή, με τους Θύμιο Γεωργούλη και Σάββα Παντελίδη να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας

Ανώνυμος είπε...

θα με βαλετε και εμενα αρθρογραφο.
dimirmidon@gmail.com