ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΝΙΚΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΥΚΕΩΝ...!!!

Με σκορ 1-3, ο Αχιλλέας Συκεών επικράτησε της ουραγού Παλαμαϊκής στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν προσφέρετε για ιδιαίτερη κριτική, αφού λόγο της δυναμικότητας του αντιπάλου, ο Γιάννης Μαντές επέλεξε να παρατάξει τους Μυρμιδόνες με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα ξεκούρασε κάποιους από τους βασικούς, που σήκωσαν το βάρος των συνεχόμενων αγώνων μέχρι τώρα. Περνώντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αχιλλέας Συκεών πήρε πολύ γρήγορα προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 10ο λεπτό ο Ντίνος Μυλωνάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων έκανε το 1-0. Το γρήγορο γκολ και η δυναμικότητα του αντιπάλου έκανε τους παίχτες του Αχιλλέα να χαλαρώσουν με αποτέλεσμα να χάσουν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα στο σκορ. Από την άλλη μεριά οι παίχτες της Παλαμαϊκής δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται και εκμεταλλευόμενοι την χαλαρότητα που επέδειξαν οι Μυρμιδόνες μετά το 1-0, κατάφεραν με σουτ έξω από την περιοχή να πετύχουν την ισοφάριση. Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου και στην ανάπαυλα, ποιος είδε τον Γιάννη Μαντέ και δεν φοβήθηκε....αφού ο Μυρμιδόνας προπονητής έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που παρουσίασαν. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πως οι φωνές έπιασαν τόπο και επανήλθε η σοβαρότητα των τελευταίων αγωνιστικών, αφού οι Μυρμιδόνες με μπροστάρη τον Ντίνο Μυλωνά, έβαλαν την μπάλα κάτω και προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Έτσι στο 50ο λεπτό ο Ντίνος Μυλωνάς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Νίκος Λιάπης με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα το σκηνικό επαναλήφθηκε με τον ίδιο τρόπο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Ντίνος Μυλωνάς εκτέλεσε πάλι το κόρνερ από αριστερά και ο Νίκος Λιάπης με κεφαλιά σημείωσε το τρίτο τέρμα των Μυρμιδόνων. Όπως προαναφέραμε το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιοτικού ποδοσφαίρου αλλά πρέπει να τονίσουμε πως τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό ο πολύ δυνατός αέρας που φυσούσε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Σύνθεση Αχιλλέα Συκεών: Γκουσιάρης, Παπαβασιλείου, Αβραμόπουλος (60΄Κατράκης), Τσιώρας Δ। Λιάχανος, Λιάπης Π. (75΄Στεργιούλης), Παπαβαίτσης Π, Γκούλιος, Μυλωνάς, Αργύρης και Λιάπης Ν. (70΄Αμπεντίνι).-
Για να δείτε το 1ο γκολ πατήστε εδώ.
"""""""""""""""" 2ο γκολ πατήστε εδώ.
"""""""""""""""" 3ο γκολ πατήστε εδώ.
"""""""""""""""" 4ο γκολ πατήστε εδώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nomizo pos oloi mporoun na afisoun sxolia nasi

Ανώνυμος είπε...

kala treno treno h sykewna!!!

katsou21-captain είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ Ο COACH ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΕΛΑ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΣΥΚΕΩΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑ.....Α!!!!