ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ 2 - 2

Ισόπαλο το αποτέλεσμα στο εξ' αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη την Τρίτη 23 Μαρτίου στο Μυρμιδόνιο Στάδιο μεταξύ του Αχιλλέα και του Προδρομιακού. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Μυρμιδόνες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, αφού η ΕΠΣΚ δεν έκανε δεκτό το αίτημα για διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία και αντίθετα όρισε τον αγώνα στην ημερομηνία που ζήτησε ο Προδρομιακός ο οποίος κατέβηκε στο γήπεδο χωρίς απουσίες. Με εντεκάδα ανάγκης στην οποία συμμετείχαν και παίχτες που επιστρατεύτηκαν την τελευταία στιγμή και έπαιξαν για πρώτη φορά φέτος, οι Μυρμιδόνες ξεκίνησαν πιέζοντας τον αντίπαλο τους, αλλά ο Προδρομιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Οι Μυρμιδόνες αντέδρασαν και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στην άμυνα τους και πολύ γρήγορα με ένα καταπληκτικό γκολ από τον Ντίνο Μυλωνά ισοφάρισαν το σκορ. Ο Ηλίας Παπαβαϊτσης, ελίχθηκε πολύ ωραία από αριστερά αδειάζοντας διαδοχικά τρείς αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε με ακρίβεια στον "Jose" έξω από την μεγάλη περιοχή του Προδρομιακού, ο οποίος  χωρίς να κοντρολάρει εξαπέλυσε απευθείας μια φωτοβολίδα που κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Αχιλλέα να έχει την πρωτοβουλία και να χάνει ευκαιρίες για γκολ, αλλά πάλι βρέθηκε πίσω στο σκορ πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την πλευρά των γηπεδούχων, πριν αλλά και μετά το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχαν στο 65ο λεπτό με τον Βασίλη Μπλούφα. Από την άλλη μεριά παράγοντες και παίχτες του Προδρομιακού περίμεναν με μεγάλη αγωνία την λήξη του παιχνιδιού αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο, φοβούμενοι πως θα δεχθούν γκολ φώναζαν συνεχώς στον διαιτητή ότι το παιχνίδι έληξε........!!!!!
Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν η επανεμφάνιση του Ηλία Λιάπη, μετά από ένα χρόνο, που έδωσε άλλη ποιότητα στην ανάπτυξη του επιθετικού παιχνιδιού των Μυρμιδόνων, αλλά και του Βασίλη Μπλούφα που ήρθε να βοηθήσει μετά από πολύ καιρό.-
Σύνθεση Αχιλλέα Συκεών : Γκουσιάρης (70΄ Κουτσουμπέης) Αβραμόπουλος, Τσιώρας Π. Τσιώρας Δ. Γκούλιος, Μυλωνάς, Παπαβασιλείου, Παπαβαϊτσης Η., Παπαβαϊτσης Π., Μπλούφας (Κατράκης), Αμπεντίνι Ε.(45΄ Λιάπης Η.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: