ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ....!!!!!

Όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση του Α.Ο. Αχιλλέας Συκεών το Μεγάλο Σάββατο στις 15.30΄ θα διεξαχθεί ο ετήσιος παραδοσιακός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων και των εν Ενεργεία ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Πολλές οι δηλώσεις εκατέρωθεν και τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά, προβλέπετε να πέσουν κορμιά, ή πολύ γέλιο, αφού υπάρχουν πολλοί Παλαίμαχοι, που πιστεύουν ότι θα συνθέσουν αξιόλογη και άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα γίνει επίδειξη σαμπρελιακών από την πλευρά των Παλαιμάχων ενώ δεν εξακριβώθηκε η πληροφορία ότι θα υπάρξει απάντηση από την πλευρά των εν Ενεργεία ποδοσφαιριστών του Συλλόγου.
Ο κόουτς των παλαιμάχων, Στέφανος Θεοδώρου κάλεσε τους: Ντράχα Βασίλη, Φιλίππου Νικόλαο, Κουκουνασούλη Αθανάσιο, Παπαβαΐτση Νικόλαο, Μελίγκα Βάιο, Τσιώρα Γεώργιο, Θεοδώρου Σωτήρη του Β., Θεοδώρου Σωτήρη του Α., Μακρή Χριστόδουλο, Μακρή Δημήτριο, Ντράχα Στέφανο, Αδάμο Άρη, Στεργιούλη Γεώργιο (Νταλάρας), Στεργιούλη Ευάγγελο (Ζάντας), Στεργιούλη Ευάγγελο (Κόφας), Καμπούρη Απόστολο, Καπούλα Ιωάννη, Γοργότσια Κωνσταντίνο, Παπαδούλη Χαράλαμπο, Βακουφτσή Αποστόλη και Γάκο Γεώργιο, ενώ με την ομάδα των παλαιμάχων θα συμμετέχουν και οι : Γκέκας Παναγιώτης, Ντράχας Νικόλαος, Μηλίγκας Γιώργος, Γιαννάκος Βάιος, Γιαννάκος Γιώργος, Γάκος Κωνσταντίνος, Λιάπης Ηλίας και Μαντές Γιάννης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sta arxidia mas

Ανώνυμος είπε...

nomizo oti den exeis.......
giayto xrhsimopoihse tipota danika....