ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καρδίτσας για την σεζόν 2012-2013

Play off και Play Out σε ολες τις κατηγορίες εκτός της Γ' ερασιτεχνικής θα έχουμε την νέα σεζόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας σύμφωνα με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων για την σεζόν 2012-2013 που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία της προκήρυξης:
«- Κάθε σωματείο όλων των κατηγοριών που έχει δικαίωμα και επιθυμεί να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα αυτά, πρέπει να υποβάλει στην Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μέχρι την Δευτέρα 06/08/2012, γραπτή δήλωση συμμετοχής, σε σχετικό έντυπο που σας κοινοποιούμε. Παράλληλα, πρέπει να προσκομίσει εγγράφως τη σύνθεση του Δ.Σ. με την έναρξη και λήξη της θητείας του, όπως αυτό εμφανίζεται στο βιβλίο πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου, σε σχετικό έντυπο που σας αποστέλλουμε, καθώς και fax η e-mail για την αποστολή εγγράφων, που αφορούν το σωματείο, τηλέφωνο σταθερό απαραιτήτως καθώς και κινητό του εκπροσώπου του στην Ε.Π.Σ.Κ.
- Κάθε σωματείο που δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, υποχρεούται εντός επτά εργάσιμων ( 7 ) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας να δηλώσει συμμετοχή σε κατώτερη κατηγορία διαφορετικά υποβιβάζεται στη Γ' ερασιτεχνική κατηγορία βάσει του άρθρου 7, παράγραφος 3.
Για περισότερα διαβάστε στο KarditsaLiveNet

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτα που ακούμε...
Κώστας