ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Χαριστέας: "Κάντο όπως στην Πορτογαλία"

Ο Άγγελος Χαριστέας χαρακτήρισε "κλειδί" το ματς της πρεμιέρας με την Πολωνία και αναφέρθηκε στις ομοιότητες με το 2004. Διαβάστε τι είπε για το μέλλον του, την Βέρντερ Βρέμης και ποια χαρακτήρισε αγαπημένη το
"Η στιγμή που στέλνω τη μπάλα στα δίχτυα στον τελικό και οι εικόνες μετά τη λήξη του αγώνα, δεν περιγράφονται με λόγια. Είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να ζήσει ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του. Αλλά και ως άνθρωπος είναι αξέχαστη στιγμή".
Η παραπάνω περιγραφή ανήκει στον "χρυσό" σκόρερ του αξέχαστου τελικού της Πορτογαλίας, Άγγελο Χαριστέα, και είναι απάντηση σε ερώτηση ενός μικρού του φίλου για το πώς ένοιωσε στον τελικό του EURO 2004 και με το γκολ που σημείωσε και χάρισε στη χώρα μας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.υ ομάδα.
Ο Χαριστέας πριν λίγες μέρες "ανακρίθηκε" από μικρούς του θαυμαστές με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού της McDonald’s για την ανάδειξη των δύο τυχερών Player Escorts που θα ταξιδέψουν στην Πολωνία για τον εναρκτήριο αγώνα του UEFA EURO 2012 Πολωνία-Ελλάδα.
Μάλιστα η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο των McDonald’s στο Χαλάνδρι από τον ίδιο τον Άγγελο Χαριστέα που ανέδειξε τους δύο υπερτυχερούς. Τον Ορέστη Παπακοσμά και την Ελένη-Αννα Μπέη που μαζί με τους εξίσου τυχερούς (μπαμπάδες φανταζόμαστε…) κηδεμόνες θα ταξιδέψουν στη Βαρσοβία και θα συνοδέψουν στον αγωνιστικό χώρο δύο διεθνείς μας στην πρεμιέρα της Ελλάδας στο EURO με αντίπαλο την Πολωνία.
Πολλά ήταν τα παιδιά αλλά και οι συνοδοί τους που ήρθαν στην εκδήλωση, γνώρισαν τον Άγγελο Χαριστέα από κοντά, φωτογραφήθηκαν μαζί του και πήραν δώρο μπλουζάκια McDonald’s υπογεγραμμένα από τον αγαπημένο τους Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Το Sport24.gr ήταν εκεί και κατέγραψε την εξομολόγηση του Άγγελου προς τους μικρούς του φίλους (δεκάδες αγόρια και κορίτσια) αλλά και προς εμάς.
Απολαύστε την:
Για περισότερα διαβάστε στο http://www.sport24.gr/football/ellada/ethniki_elladas/xaristeas_kanto_opws_sthn_portogalia.1790801.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: