ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΡΜΕΝΙΑ!!!

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τον Φερνάντο Σάντος η καλή παρουσία του Κώστα Φορτούνη στο φιλικό με τη Σλοβενία.
Εκτός της αναγκαστικής αλλαγής, λοιπόν, του Βασίλη Τοροσίδη (που έδωσε το «παρών», πάντως, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα) ο Πορτογάλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει μια ακόμα στο επόμενο τεστ με την Αρμενία την Πέμπτη, ξεκινώντας τον νεαρό χαφ της Καϊζερσλάουτερν αντί του Σαμαρά.
Καταρχάς τα ευχάριστα μαντάτα ήρθαν για τον Σάντος από το μέτωπο του Βασίλη Τοροσίδη.
Κι αυτό διότι ο Έλληνας αμυντικός (και σκόρερ στο ματς με τους Σλοβένους) επιβεβαίωσε πως δεν συντρέχουν λόγοι μεγάλης ανησυχίας για τον τραυματισμό του, δίνοντας το «παρών» στην προπόνηση και ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.
Όπως η παρουσία, όμως, του Έλληνα αμυντικού δεν ήταν έκπληξη (αναμενόταν από το μεσημέρι της Τρίτης) δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη και το να ξεκινήσει βασικός στο επόμενο τεστ με την Αρμενία ο Κώστας Φορτούνης.
Κι αυτό διότι ο Σάντος τον δοκίμασε σήμερα στο διπλό στη θέση του Γιώργου Σαμαρά, τον οποίο ο νεαρός χαφ είχε αντικαταστήσει και στο ματς με τη Σλοβενία έχοντας πολύ καλή απόδοση. Την ίδια ώρα, μετατόπισε στο δεξί άκρο τον Παπασταθόπουλο για να καλύψει το κενό του Τοροσίδη.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα που παρέταξε στο διπλό ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε τερματοφύλακα τον Χαλκιά, δίδυμο στα στόπερ τους Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο, δεξί μπακ τον Παπασταθόπουλο και αριστερό τον Χολέμπας. Στα χαφ ήταν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης και στην τριάδα μπροστά τους οι Νίνης (δεξιά), Φορτούνης (αριστερά) και Σαλπιγγίδης στην κορυφή, αντί του Γκέκα.
Κατά τη διάρκεια του διπλού, πάντως, ο Σάντος έκανε και κάποιες αλλαγές, δοκιμάζοντας και τον Σηφάκη αντί του Χαλκιά, τον Φωτάκη αντί του Μανιάτη, αλλά και τον Γκέκα αντί του Φορτούνη (με τον Φάνη στην κορυφή και τους Σαλπιγγίδη-Νίνη στα πλάγια).-

Δεν υπάρχουν σχόλια: