ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Λαμπρό το μέλλον του λαρισινού ποδοσφαίρου!!!

Ο προπονητής της Μικτής Παίδων της Ε.Π.Σ.Λάρισας, κύριος Άρης Πατσής, μπορεί να είναι καινούριος στο πόστο του, καθώς φέτος έκατσε πρώτη φορά στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Νομού Λάρισας, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται έχει όραμα για αυτήν την ομάδα, αφού χωρίς να τελειώσει ακόμα η φετινή χρονιά, έχει ήδη αρχίσει να κάνει σχεδιασμούς για το μέλλον.
Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Πατσής το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου, κάλεσε κάποιους ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες το έτος 2001, στο γήπεδο της «Νίκης – Μιχαήλ», με σκοπό να έχει μια εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν του χρόνου στην ομάδα των Παίδων και η οποία στις αρχές Απριλίου θα λάβει μέ­ρος στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπι­λογής για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Προπαίδων.
Το φετινό πρωτάθλημα στην κατηγορία των Προπαίδων θα διεξαχθεί σε μία φάση, με μονά παιχνίδια ανά όμιλο. Στον όμιλο της Λάρισας μετέχουν οι νομοί Μα­γνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Πιερίας. Συνολικά σε όλη την Ελλάδα θα συγκροτηθούν 11 όμιλοι. Οι ηλικίες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα αφορούν παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2000 και 2001.
Η πρώτη προπόνηση – γνωριμία ανάμεσα στον κύριο Πατσή και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές είχε αρκετή δράση, με τα παιδιά να χωρίζονται σε τρεις ομάδες, που έπαιξαν τρία στην σειρά οικογενειακά διπλά μεταξύ τους, με τον προπονητή της ομάδας να διακόπτει και να δίνει οδηγίες στους μικρούς, σε όποιο σημείο έκρινε σκόπιμο.

«Στόχος μας είναι να δώσουμε τη χαρά της συμμε­τοχής σε όσα περισσότερα παιδιά μπορέσουμε» επισή­μανε ο Ενώσιακός τεχνικός Άρης Πατσής μιλώντας στο «MYRMIDONS CLUB» και πρόσθεσε:"
Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) προπόνηση είναι η πρώτη από μία σειρά προπονήσεων προεπιλογής που θα διε­ξαχθούν όλο τον μήνα Μάρτιο, ενώ θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε και κάποια φιλικά παιχνίδια. Μέσα από αυ­τές τις προπονήσεις υπολογίζουμε να δούμε περισσό­τερα από 100 παιδιά απ' όλο τον νομό και να επιλέξουμε τους καλύτερους» και συνέχισε....

Παράλληλα μας ενδιαφέρει να υπάρχει ηλικιακή συ­νέχεια με την ομάδα των Παίδων καθώς κάποια από αυ­τά τα παιδιά που θα επιλεγούν για τη Μικτή ·Προπαίδων θα τα έχουμε υπόψη για τη Μικτή Παίδων στο άμεσο μέλλον» κατέληξε ο Άρης Πατσής.
Η επόμενη προπόνηση προγραμματίζεται για την ερχόμενη Κυριακή (δεν έχει καθοριστεί ακόμη το γήπεδο στην οποία θα κληθούν για πρώτη φορά μαζί με τους γεννηθέντες το 2000 και παιδιά γεννηθέντα το 2001».

Δεν υπάρχουν σχόλια: