ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Προεπιλογών συνέχεια για την Μικτή Προπαίδων και τον κ. Άρη Πατσή....!!!




Με ξεχωριστό ενδιαφέρον συνεχίστηκε η προσπάθεια συγκρότησης της Μικτής Προπαίδων Λάρισας από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Άρη Πατσή με την συμπαράσταση και βοήθεια του επίσης Ενωσιακού Προπονητή της μικτής Νέων Λάρισας, κ. Μάκη Αλεξούδη.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 10-03-2013 στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του OLYMPIC PARK, που βρίσκετε στον 5ο χιλιόμετρο Λάρισας - Φαρσάλων, έλαβαν χώρα δοκιμές 44 ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν το έτος 2001 και 44 ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν το έτος 2002. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική εντός και εκτός γηπέδων αφού "οι μικροί" τα έδωσαν όλα για να δείξουν τις ικανότητες τους υπό την καθοδήγηση των κ.κ. Άρη Πατσή και Μάκη Αλεξούδη, ενώ και οι γονείς των παιδιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το καφεδάκι τους και όχι μόνο, στο πολύ ωραίο sports cafe των εγκαταστάσεων του OLYMPIC PARK, (διαθέτει ένα γήπεδο 7x7 διαστάσεων 60x40m και ένα 8x8 διαστάσεων 70x50m, δύο αποδυτήρια, χώρο parking, καφετέρια-bar και παιδική χαρά.) που διευθύνει με μεγάλη επιτυχία ο απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και προπονητής ποδοσφαίρου κ. Νίκος Λιούπας.




Οι κ.κ. Άρης Πατσής και Μάκης Αλεξούδης με τους γεννηθέντες το έτος 2001.

Πολύ καλή εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους η παρουσία γιατρού σε όλη την διάρκεια των αγώνων πράγμα που θεωρήθηκε απαραίτητη προϋπόθεση, από τον κ. Άρη Πατσή, για την έναρξη των δοκιμαστικών και την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Το καθιερωμένο "ζντοοο.." των ομάδων.
΄Οπως δήλωσε στο MYRMIDONS CLUB ο κ. Άρης Πατσής η προσπάθεια θα συνεχιστεί όλο τον μήνα Μάρτιο, έτσι ώστε τον Απρίλιο να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες των παικτών της προαναφερόμενης ηλικιακής κατηγορίας. 

Ο κ. Άρης Πατσής και ο κ. Μάκης Αλεξούδης με τους γεννηθέντες το έτος 2002. Διακρίνονται επίσης: Η γιατρός των αγώνων και τα μέλη της Μικτής Παίδων Δημήτρης Σκούρας και Αχιλλέας Θεοδώρου που εκτελούσαν χρέη βοηθών των Ενωσιακών προπονητών.

Συνολικά πάνω από 200 ποδοσφαιριστές απ'όλο το Νομό Λάρισας, θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Ενωσιακού Προπονητή και από αυτούς θα επιλεγούν οι 40 που θα αποτελέσουν τον κορμό της Μικτής Προπαίδων, χωρίς βέβαια να θεωρείται ότι τα υπόλοιπα παιδιά θα αποκλειστούν.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: