ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΥΡΜΙΔΟΝΙΟ!!!

Φορώντας την νέα του εμφάνιση, που είναι χορηγία του καταστήματος αθλητικών ειδών ADMIRAL (Πλαστήρα 46, στην Καρδίτσα), ο Αχιλλέας Συκεών  κατάφερε να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Καρδίτσας.
Ήταν πρώτος εντός έδρας αγώνας των Μυρμιδόνων στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο την Μενελαΐδα Λουτροπηγής.
Οι Μυρμιδόνες έδειξαν από την αρχή ποιός θα ήταν το αφεντικό στο παιχνίδι, αφού πίεσαν ψηλά και ασφυκτικά την αξιόμαχη ομάδα της Λουτροπηγής.
Πράγματι στο 15ο λεπτό, ο Αντρέας Παπακωνσταντίνου πλαγιοκόπησε από δεξιά την άμυνα της Λουτροπηγής, σέντραρε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο επερχόμενος Βάϊος Γιαννάκος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους Μυρμιδόνες.
Δέκα λεπτά αργότερα (25ο λεπτό) ο Θανάσης Στεργιούλης μπλόκαρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή του και με απευθείας βολέ τροφοδότησε, στην πλάτη της άμυνας της Λουτροπηγής, τον Αντρέα Παπακωνσταντίνου που πήρε την μπάλα λίγο πιο πάνω από την γραμμή του κέντρου ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και ντριπλάροντας τον τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της φιλοξενούμενης ομάδας.
Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το δεύτερο ημίχρονο επιφύλασσε μια έκπληξη για τους παίχτες του Αχιλλέα Συκεών, αφού στο 55ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αμπεντίνι. Μετά την αποβολή οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα μία καλή ευκαιρία για γκολ που απεσώβησε όμως ο Μυρμιδόνας τερματοφύλακας Θανάσης Στεργιούλης.
Στην συνέχεια η ομάδα του Αχιλλέα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ξαναπήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αφού αστόχησε σε τρείς κλασικές ευκαιρίες κατάφερε τελικά να σκοράρει για τρίτη φορά με τον Βασίλη Μπλούφα, μετά από ωραία ασίστ του Αρχηγού Δημήτρη Τσιώρα.
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε ο επιπόλαιος τρόπος που αντιμετώπισαν το παιχνίδι κάποιοι νεαροί παίχτες του Αχιλλέα Συκεών που είναι φανερό ότι υποτίμησαν την δυναμικότητα του αντιπάλου και κατά την άποψη μας αυτή η νοοτροπία μόνο κακό μπορεί να κάνει στην δύσκολη φετινή προσπάθεια για άνοδο στην επόμενη κατηγορία.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: