ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ!!!

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο Αχιλλέας Συκεών πρόσθεσε άλλους τρείς (3) βαθμούς, στο ενεργητικό του και πλασαρίστηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Μυρμιδόνες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, αλλά και τους φιλοξενούμενους να αντιστέκονται σθεναρά. Μετά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης άρχισε να διαφαίνεται η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων με τους παίχτες του Αχιλλέα να επιτίθενται συνεχώς και να επισκέπτονται με αξιώσεις την περιοχή των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα αφού η αστοχία αλλά και η τύχη βοηθούσαν την φιλότιμη ομάδα του Εθνικού Κέδρου.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα δεν άλλαξε και ο κόουτς του Αχιλλέα Συκεών προχώρησε στην πρώτη αλλαγή τοποθετώντας τον Νίκο Λιάπη στην κορυφή της επίθεσης, στην θέση του κουρασμένου Βάϊου Γιαννάκου, ενώ λίγο αργότερα έριξε στην μάχη και τον Ηλία Παπαβαΐτση στην θέση του τραυματισθέντα Βαγγέλη Κατράκη. 
Η προσθήκη των δύο παικτών έδωσε νέα πνοή στην επίθεση των Μυρμιδόνων και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Ήταν το 70ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Νίκος Λιάπης κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ που απέκρουσε  προσωρινά ο τερματοφύλακας του Εθνικού, με την μπάλα να καταλήγει στον Χρήστο Χήρα που την έστειλε στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά. Μετά το 1-0 οι παίκτες του Εθνικού βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν αλλά αστόχησαν στην μοναδική ευκαιρία που είχαν στο παιχνίδι.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Άγγελος Ντινόπουλος τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Ηλία Παπαβαΐτση δεξιά έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και αυτός εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και την άψογη τεχνική του, έφθασε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Εθνικού και πλάσαρε κάνοντας το 2-0. Το γκολ πανηγυρίστηκε πολύ έντονα από παίχτες και φιλάθλους των Μυρμιδόνων, αφού ο σκόρερ, γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την επανεμφάνιση του σε αγώνα της ομάδας, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, το Δεκέμβριο του 2010.
Μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος οι Μυρμιδόνες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κατάφεραν να πετύχουν και άλλο ένα τέρμα (3-0), με πολύ δυνατό σούτ που εξαπέλυσε ο Νίκος Λιάπης έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων.
Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε καθαρά αθλητικά πλαίσια χωρίς σκοπιμότητες για καμία από τις δύο ομάδες, που διαθέτουν στην πλειοψηφία τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χαίρονται το ποδόσφαιρο.
Την επόμενη αγωνιστική ο Αχιλλέας Συκεών αντιμετωπίζει τον Αίαντα Καρποχωρίου, στο Μυρμιδόνιο.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: