ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ!!!

Την πιο κακή εμφάνιση για φέτος έκανε ο Αχιλλέας Συκεών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΟΚ στην Καρδίτσα. Σε ένα παιχνίδι που οι Μυρμιδόνες ευτύχισαν να προηγηθούν πολύ γρήγορα (12ο λεπτό) στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Βάιο Γιαννάκο και είχαν τις ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ λίγο αργότερα, κατάφεραν τελικά να παραχωρήσουν την ισοπαλία, καθαρά λόγω της επιπολαιότητας που επέδειξε η πλειοψηφία των παικτών τους. Μοναδικός διασωθείς από το ναυάγιο της ομάδας ο Τερματοφύλακας Θανάσης Στεργιούλης που συνέχισε με μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση. Η γηπεδούχος ομάδα δεν παράτησε το παιχνίδι και παρότι τα χρόνια πέρασαν για μερικούς από τους παίκτες της, εντούτοις έδειξαν μαχητικότητα και αποφασιστικότητα και κατάφεραν στο 70ο λεπτό να σκοράρουν. Εντύπωση προκάλεσε όμως ο αναχρονιστικός τρόπος που επέλεξαν κάποιοι από τους παίχτες των γηπεδούχων, για να σταματήσουν τους αντιπάλους και να πετύχουν τον σκοπό τους. Τρείς φορές ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου και μία ο Βασίλης Μπλούφας κατάφεραν να ντριπλάρουν και να ξεφύγουν από τους προσωπικούς αντιπάλους τους, αλλά παρότι δέχθηκαν σκληρά και αντιαθλητικά χτυπήματα από πίσω (κλάδεμα) ο διαιτητής περιορίστηκε στο να δείξει μόνο κίτρινες κάρτες. Η αντιαθλητική συμπεριφορά των παικτών της Ακαδημίας, σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για τους παίχτες του Αχιλλέα Συκεών που ήταν φανερό ότι υποτίμησαν τις δυνατότητες των γηπεδούχων ποδοσφαιριστών.
Μία απευθείας κόκκινη σε παίχτη της Ακαδημίας για εξύβριση έδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης ο οποίος μπορούσε να αποβληθεί πιο νωρίς σε δύο άλλες περιπτώσεις για αντιαθλητικά φάουλ που υπέπεσε.
Από λάθος του διαιτητή αποβλήθηκε, στο 90ο λεπτό, με δύο κίτρινες ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, στην πραγματικότητα όμως δέχθηκε μόνο μία, αλλά ο διαιτητής του χρέωσε και την κίτρινη κάρτα που είχε δώσει στο πρώτο ημίχρονο στον Αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Τσιώρα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης σίγουρα δεν ευθύνεται για την κακή εμφάνιση του Αχιλλέα Συκεών, όφειλε όμως να είναι πιο αυστηρός στα «κλαδέματα από πίσω» των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας, τα οποία μπορούσαν εύκολα να στείλουν στο νοσοκομείο παιδιά που εργάζονται καθημερινά για να ζήσουν και παίζουν ποδόσφαιρο για διασκέδαση.
Την επόμενη αγωνιστική ο Αχιλλέας Συκεών αντιμετωπίζει τον Εθνικό Κέδρου στο Μυρμιδόνιο.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: